Peppe bloggar om livet på västkusten

Okategoriserade

Ingen nordisk sommar?

6 maj , 2020, 00.36 peppe

 

Kära läsare,

än så länge har jag skjutit beslutet ifrån mig. Eller ärligt talat är det inte ens mitt beslut om var vi ska tillbringa sommaren. En vanlig juni månad tar vi flyget till Stockholm/Helsingfors så fort skolan slutar, men en dryg månad innan detta skulle ske är vi ännu osäkra på om vi kommer iväg.

Kommer det en att finnas flyg som tar folk från USA till Norden? Jag är på inga vis den enda som funderar på detta. Bland svenskar i LA går det rykten om att SAS ska flyga från San Francisco till Köpenhamn den 23 maj, men att det här flyget är fullbokat. Ingen vet när nästa går.

Jag antar att det här livet i ovisshet är en bra övning för den moderna människan som är van att få allt genast, vare sig det handlar om information, mat, varor eller resor. Att acceptera att det kanske inte blir som man vill eller ännu värre att inte kunna googla sig till ett rakt svar är eventuellt en bra övning i personlig utveckling.

Själv försöker jag anamma den där bönen man drar i Anonyma Alkoholister: ge mig sinnesro att acceptera det jag inte kan förändra, mod att förändra det jag kan och förstånd att inse skillnaden. Jag försöker acceptera att det kanske inte blir en ljuv nordisk sommar i år. Men herregud så svårt det är.

Hälsningar från LA,

Peppe

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *