Peppe bloggar om livet på västkusten

Okategoriserade

Det självgoda inlägget

14 sep , 2020, 21.05 peppe

 

Kära läsare,

Idag fick jag en så fin kommentar om Magnus och Peppes podcast. I den talar vi om politik (mest USA just nu), journalistisk och feminism och det gör mig så glad när lyssnare hör av sig för att berätta att de gillar den, vill ställa en fråga eller komma med avvikande åsikt. Vi får några lyssnarbrev varje vecka och de gör mig alltid på gott humör.

På sistone har jag satt i system att göra samma sak själv. Alltså, höra av mig till folk jag tycker att är duktiga. Två-tre gånger i veckan sätter jag mig ner och skickar DM, mail och kommentarer till folk jag beundrar och försöker motivera varför jag tycker att de är bra.

Jag inser själv hur äckligt självgod jag låter när jag skriver det här. Se på mig! Se vilken fin människa jag är! Men oss emellan är det verkligen ingen jättestor bedrift att skriva några korta meningar och folks reaktioner när de läser berömmet gör mig på så gott humör att de ursprungliga kommentarerna i längden bli en egoistisk handling.

Ja och så blir de snälla och peppande kommentarerna en fin balans till allt elakt som sker där ute.

Hälsningar från LA,
Peppe

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *