Peppe bloggar om livet på västkusten

Los Angeles

Luften är tjock av rök

11 Nov , 2018, 18.22 peppe

 

Kära läsare,

som ni säkert vet brinner det ordentligt här i Los Angeles. När jag skriver det här har 23 personer dött på grund av bränderna. Vinden mojnade på lördagen, men ska tillta de inkommande dagar. Enligt nyheterna är de följande 72 timmarna kritiska. Luften här i Santa Monica är tjock av rök och svår att andas. Hela vår balkong är täckt av ett lager svartgrå aska.

Bränderna är fortfarande så pass långt borta att vi inte oroar oss för den direkta elden, men på grund av den dåliga luftkvaliteten och små barn i huset överväger vi att lämna stan. Det är väldigt obehagligt.

Hälsningar från Santa Monica,

Peppe

 

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *