Peppe bloggar om livet på västkusten

Okategoriserade

Uber +självkörande bilar = sant

3 feb , 2015, 18.53 peppe

 

Kära läsare,

Den här veckan pratar alla om Grammys. Det ordnas pre-partyn och lyssnar man på radio i bilen skriker programledarna ut att man kan vinna biljetter till Snoop Doggs förfest. Magnus bästa kompis Tommy är VD på ett skivbolag i Sverige och är här i LA under Grammyveckan med två av sina låtskrivare. Joy och Linnéa har bland annat gjort Fifth Harmonys (etta på iTunes i USA) Top Down.

Men det jag tycker är extra spännande är att Uber på allvar börjar forska i självkörande bilar. Google cars har man talat om länge, men att Uber också ger sig in i leken gör säkert att takten snabbas upp. Hur det går för alla chaufförer är en annan sak (för bara nån vecka sedan gick Uber ut och lovade 50 000 nya jobb i Europa). Om femton tjugo år är det antagligen inte tillåtet för vanliga människor att köra bil. Alldeles för farligt.

Greetings from America,

Peppe

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *