Peppe bloggar om livet på västkusten

Okategoriserade

Scientologfilmen

27 jan , 2015, 06.19 peppe

 

De gånger jag gått på bio sedan jag fick barn går lätt att räkna på två händers fingrar. Räknar man dessutom bort Disneyproduktioner räcker det med en sorglig hands fingrar. Som tur är finns Netflix samt texter att läsa om filmer jag antagligen aldrig kommer att se. För tillfället läser jag mycket om Sundance-festivalen som pågår fram till den 1 februari. Den film som visats på Sundance och jag är mest sugen på är utan tvekan Scientologidokumentärem Going Clear: Scientology and the Prison of Belief. Här är en bra Vanity Fair-artikel om den. Håll till godo.

För övrigt har jag skrivit ett reportage om teknologiföretagen som tar över Venice Beach. Dyker upp inom kort i en papperstidning.

Venice Boardwalk 1

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *