Peppe bloggar om livet på västkusten

Okategoriserade

Verklighet och fiktion

12 feb , 2021, 00.34 peppe

 

Kära läsare,

en god vän till mig förlorade sin faster för några veckor sedan. Fastern hade av olika orsaker bestämt sig för att avsluta sitt liv på en eutanasiklinik i Schweiz, hyrde en privatjet och åt en sista middag bestående av pasta och rödvin. Det var såklart väldigt sorgligt, men faster försäkrade alla om att detta var vad hon ville.

Lite senare hörde en advokat av sig och berättade att fastern, som inte hade egna barn, hade lämnat en liten summa pengar åt brorsbarnen, fem bilar (varav en Bentley) åt sin bilmekaniker och en tomt, värd åtta miljoner dollar, i The Hamptons åt en organisation som sysslar med fågelskydd. Den här lyxtomten vid havet förvandlas nu till ett fågelskyddsområde.

En rolig grej aspekt med att bo i Los Angeles är att många historier man hör är så absurda att de inte skulle gå att skriva om i en bok eller ett filmmanus, de skulle nämligen uppfattas som otrovärdiga. Ändå överträffar verkligheten så ofta fiktionen.

Hälsningar från LA,

Peppe

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *