Peppe bloggar om livet på västkusten

Okategoriserade

Leve vuxendomen!

4 sep , 2020, 23.51 peppe

 

Kära läsare,

Jag har inget över för vuxna människor som räknar vuxenpoäng. Är du myndig? Grattis, du är vuxen. Det finns inget charmigt med vuxna människor som koketterar med att de egentligen uppför sig som barn eller vägrar vuxna attribut. Räknar du vuxenpoäng tyder det snarare på att du har dödsångest.

Det sagt tror jag att alla människor stundvis känner det som om världen är befolkad av ett barn på ett annat barns axlar dolda under en trenchcoat. Vi är alla våra levda åldrar samtidigt och i vissa situationer kan det nästan vara en chock att se sig själv som myndig person med barn, jobb, husdjur och hem.

Jag fick en sådan insikt häromdagen när vi flyttade från en knapp tvåa till en trea med två badrum (vi vet hur besatta amerikanerna är av att ha så många badrum som möjligt, det smittar tydligen av sig). Plötsligt bodde jag tillsammans med min familj i ett hem snarare än en studielya. Och vet ni, det känns så bra med luftigt kök, två balkonger (den ena lite fransk) och ja, badrummen.

Ska lilla jag leva detta vuxenliv? Tänkte jag. Sedan insåg jag hur fantastiskt det är. Att få bestämma över allt i sitt liv, ha ett riktigt hem och ändå få leka och ha kul. Leve vuxendomen!

Hälsningar från LA,

Åeååe

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *