Peppe bloggar om livet på västkusten

Stockholm

Bota jetlaggen i Stockholm

26 sep , 2018, 12.07 peppe

 

Kära läsare,

Igår anlände jag till Stockholm för att fortsätta vidare mot Göteborg tidigt imorgon på morgonen. Jag kan aldrig riktigt bestämma mig för om jag ska anpassa mig till den lokala tiden eller låta jetlaggen vara, då jag bara är borta en kort vecka. Efter snart sex år utomlands är mitt bästa jetlag-tips melatonintabletter. Säljs på apoteken i Finland och i mataffärerna i Sverige. Jag brukar ta en när jag vaknar upp mitt i natten och kroppen tror att det är dag. Sedan pluggar jag in en tråkig podcast i öronen (den får gärna vara på annat språk än mitt modersmål, rekommenderar de behagliga rösterna i ”Stuff you should know” och låter sömnen komma. Funkar faktiskt ganska bra. Följande dag gäller det att tanka solljus och röra på sig. Ja och naturligtvis så långt som möjligt resa utan småbarn, de är sällan bar för någons sömn.

Hälsningar från Stockholm,

Peppe

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *