Peppe bloggar om livet på västkusten

Los Angeles

Valnatten eller Ööödesnatten

8 Nov , 2016, 22.45 peppe

 

Kära läsare,

idag (er natt) rapporterar jag om stämningen i Los Angeles när USA går till presidentval. Jag träffar folk som ska rösta och pratar med dem om känslor kring kandidaterna, hur det amerikanska systemet egentligen funkar, vad händer om Donald Trump förlorar och hans anhängare känner sig arga och besvikna och en massa annat. Eftersom jag sänder Facebook-live får ni mer än gärna ställa frågor och komma med kommentarer. Jag finns också på Hufvudstadsbladets instagram. Är man mer eller också intresserad av stämningen i New York gör Linda Haglund samma sorts rapportering därifrån.

Hälsningar från ödesnatten,

Peppe

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *