Peppe bloggar om livet på västkusten

Stockholm

Sommartips Stockholm

20 jul , 2016, 09.34 peppe

 

Kära läsare,

Några av er kommer kanske att besöka Stockholm utan barn i sommar och hur mycket man än älskar sina avkomma ÄR det skönt att ibland få äta en hel måltid utan att bli avbruten. I juli stänger många restauranger, men förtrösta icke det finns fortfarande pärlor att äta sig igenom. Om vi bortser från klassikerna som Riche, Berns, Teatergrillen, Koh Panang och Urban Deli vid Nytorget tycker jag att Mosebacke Etablissement förtjänar ert besök. Stadsdelen är Södermalm och utsikten över hela stan är magisk. PLUS: Åker ni i september drar jazzbrunchen igång igen. När ni ändå är på Södermalm är Hjördis, Bistro Bananas (citronfalafeln! Pizzan!), Linje Tio och Häktet. I Vasastan hittar ni Brasserie Balzac och på Östermalm finns Broms, Strandvägen 1, Sturehof, Brillo och rakt ovanför plattan Kulturhusets tak som är en uteservering. Glöm inte heller att ta en solnedgångsdrink på Himlen i Skrapan på Södermalm och äta frukost på Greasy Spoon.

Greetings from Stockholm,

Peppe

 

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *