Peppe bloggar om livet på västkusten

USA

Rika, generösa damer

14 okt , 2015, 19.48 peppe

 

Kära läsare,

Folk har så mycket pengar här i USA att man baxnar. I går kväll hade en rik dam donerat en hel kväll på Pacific Park för hela skolan. Hon ville göra nåt gulligt för barnen och istället för att sticka ett par yllesockor eller baka en tigerkaka hyrde hon ett nöjesfält för ungarna.

Pacific Park är det lilla tivolit nere på Santa Monica Pier. Vanligtvis är piren överbefolkad av turister och folk som vill lura pengar av turister, men ikväll fanns det bara barn och föräldrar från skolan Roosevelt. Ungarna fick spela för några dollar var, äta middag, välja mellan spunnet socker och smöriga popcorn och såklart åka i attraktionerna så mycket de ville.

DSCF2833

Piren är förresten en känd filmkaraktär och har varit med i bland annat Her, Hannah Montana, Iron Man, Tiranic, Forrest Gump (här kan man äta på skaldjurskedjan Bubba Gump som grundades efter att filmen kom ut), Falling down och They shot horses, don’t they? och massor av tv-serier.

DSCF2899 Klockan åtta var Vidar så trött, lycklig och mätt på spunnet socker att han inte ens protesterade när vi skulle hem. Detta är helt unikt.

Bra kväll och greetings from America,

Peppe

DSCF2897

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *