Peppe bloggar om livet på västkusten

Okategoriserade

Allt fler vaccineras

16 mar , 2021, 21.38 peppe

 

Kära läsare,

i dag öppnade inte bara grundskolorna i skoldistriktet Santa Monica / Malibu (tre timmar, en gång i veckan, men lite hurrar vi ändå). Från och med den här veckan får restauranger, gym och biosalonger ta emot kunder inomhus. I begränsad utsträckning och temperaturkontroller vi ingången, men ändå.

Vaccinationerna är också igång. Allt fler kompisar är nu fullt vaccinerade. De jobbar antingen inom vården (en är veterinär och en annan håller på med hästterapi), några har barn som kräver specialvård, en är gravid och några enstaka har bara haft turen att befinna sig på rätt plats vid rätt tidpunkt.

Eftersom Kalifornien flyttade klockorna en timme framåt i helgen kan man säga att vi rör oss mot ljusare tider på flera olika sätt. Just vår familjs vaccination ligger ändå en bit fram på våren. Vi är för unga (härligt att kunna skriva den meningen) och för friska för att kunna boka tid. Vi håller ändå tummarna för att det ska ske innan vi åker till Norden i sommar. Vore skönt att resa vaccinerad.

Hälsningar från LA,

Peppe

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *