Peppe bloggar om livet på västkusten

Okategoriserade

Hundar och raketer

30 Dec , 2020, 10.06 peppe

 

Kära läsare,

det är inte mycket kvar av 2020 och imorgon firar världen att vi stiger in i 2021, ett år som ska föra med sig mer hopp i takt med att allt fler bli vaccinerade, i USA drömmer vi om att skolor och restauranger ska öppna igen och folk ska få sina jobb tillbaka. Många längtar också efter att få resa långt igen.

Här i Stockholm har staden meddelat att nyårsfirandet är inställt och det inte blir några raketer. Det innebär ändå inte att himlen kommer att vara helt svart den 31.12. Privatpersoner kan fortfarande skjuta raketer. Detta till många hundägares stora besvikelse. För många hundar finns det inget mer skrämmande smällarna som fyrverkerierna för med sig.

Nära flygplatser är det alltid förbjudet att smälla raketer och det har en del flygplatshotell dragit nytta av. Ett hotell vid Arlanda erbjuder kan hundägare ta med sin älskling och njuta av nyårsmiddag i sin (hunden får en egen doggie bag). Hotellfönstren vid flygplatser är dessutom oftast mer ljudisolerade än vanliga hotell så det passar perfekt ifall det blir skäll på natten.

Det går också bra att checka in med sin katt eller varför inte sin kanin.

Hälsningar från Stockholm,
peppe

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *