Peppe bloggar om livet på västkusten

Finland,Los Angeles

Bland kändisar i Bel Air

25 apr , 2018, 02.11 peppe

 

Kära läsare,

livet i Los Angeles är sällan speciellt glassigt. Det går ut på att väcka barn, byta blöjor, göra lunchboxar, lämna på skolan, jobba, jobba, jobba, laga lunch, jobba, hämta på skolan, jobba, träna och laga mat, tömma och fylla diskmaskinen, natta barn och ja ni vet. Vardagen är vardag. Ibland påminner staden oss ändå oss om att det är Los Angeles och att det finns lyxigare stunder att hämta.

På lördagen var vi inbjudna på en vänskaplig innebandymatch på Finlands residens i Bel Air. Tennisplanen hade förvandlats till en innebandyplan och där spelade bland annat Paula Vesala, Jaakko Manninen, Ludwig Göransson som gjort musiken till filmen Black Panther och superproducenten Max Martin. Det gick rykten om att nyinflyttade Zlatan också skulle dyka upp, men hans nya lag LA Galaxy gillade väl inte tanken på att han skulle skada sig i en innebandymatch. Vi fick nöja oss med skådespelaren Fares Fares och musikern Teemu Brunila.

Solen gassade på och och folk mumsade på hot dogs och hummus. För första gången på fem år kändes det som att gå på en större fest hemma i Helsingfors där en snubblar på bekanta stup i kvarten. Fem år tog det tydligen att bygga upp en någorlunda bred bekantskapskrets. Nu kan vi inte flytta hem riktigt ännu. Inte förrän vi blivit bekanta med Zlatan.

Ja, Sverige vann 13-7. MEN de tränar också två gånger i veckan och hade flugit in landslagsspelare. Lite fuskigt om ni frågar mig.

Hälsningar från Bel Air,

Peppe

 

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *