Peppe bloggar om livet på västkusten

Los Angeles,USA

Kändisarnas stad

17 okt , 2016, 20.27 peppe

 

Kära läsare,

Häromdagen tog Magnus, Vidar och jag en liten promenad runt kvarteret där vi bor. Och där framför ett av de lite större och dyrare husen stod Ice Cube och spelade pingis med ett gäng kompisar. Det var givetvis Magnus som pekade ut honom, själv är jag blind för att upptäcka kändisar. Tio gånger av tio är mitt sällskap tvungen att peka ut skådespelaren eller musikern och nämna hen vid namn för att jag efteråt ska kunna skryta om att jag sett en känd person.

Den första skådespelaren vi såg var Tim Roth, vi åt lunch på samma ställe i köpcentret The Grove. Senare kunde jag bland annat lista Lena Dunham (på veganrestaurangen Gracias Madre i West Hollywood), en bakfull Jessica Chastain över frukost på hotellet Shutters i Santa Monica, Anthony Hopkins på Brentwood Country Mart och David Duchovny som till och med önskade mig en Happy Birthday då jag firade min födelsedag på en restaurang i hemkvarteret. Alla utpekade av mitt sällskap.

Jag blir alltid lika starstruck och får tvinga mig själv till att inte vända mig om och stirra. Man vill ju verka värdsvan, cool och oberörd. Är inte det. Undrar hur länge man ska bo i L.A. utan att bli lite pirrig och glad av att se en kändis. Försökte övertala Magnus om att svänga om och gå förbi den pingisspelande Ice Cube en gång till, men han vägrade.

Hälsningar från Hollywood,

Peppe

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *