Peppe bloggar om livet på västkusten

Okategoriserade

Prenumerera på trosor

18 sep , 2016, 02.23 peppe

 

Kära läsare,

Häromdagen surfade jag runt på internet för att hitta snygga och funktionella träningskläder. Det var både lätt och svårt. Egentligen av samma orsak: utbudet är massivt. Efter en lång stunds letande landade jag på en sida som erbjud snygga och kvalitativa springshorts och toppar. Dessutom fick man 50 procents rabatt på den första beställningen. Jag valde noggrant ut en trängsoutfit, tog mig till kassan och skulle precis trycka på ”köp” då jag läste det finstilta. Min 50 procents rabatt gjorde mig till VIP-medlem och varje månad skulle jag få en ny outfit a 49, 90 dollar. VARJE MÅNAD? Vem behöver nya träningskläder varje månad?

Det är inte bara träningskläder man kan prenumerera på. Några vinälskande kompisar prenumererar på en månatlig vinlåda från en av vingårdarna i närheten. I de flesta amerikanska podcaster jag lyssnar på annonserar MeUndies, ett underklädesföretag som för 16 dollar i månaden levererar ett par nya trosor/kallingar i trendigt mönster och så går det givetvis att prenumerera på allehanda matkassar och grönsakslådor, fuktlådor osv. Och då har jag inte ens börjar lista grejer som Amazon vill att jag ska prenumerera på och som de sedan levererar fram till vår hemdörr: Toapapper, deodorant, kaffe, blöjor, ersättning, vatten. Listan är närapå oändlig.

Jag vet inte om detta är en ny trend eller om jag som finländare bara är ovan. Hemma i Finland prenumererade jag på några dagstidningar det var allt. Hur som helst, när prenumerationsvågen når Finland vet ni var ni läste om den först.

Greetings from Santa Monica,

Peppe

 

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *