Peppe bloggar om livet på västkusten

USA

”Emigrerar till Kanada!”

26 jun , 2015, 20.06 peppe

 

Kära läsare,

Imorse när jag sträckte mig efter min telefon och öppnade Twitter möttes jag av en våg av regnbågskärlek. I dag beslöt nämligen högsta domstolen att också par av samma kön får gifta sig. Inte en dag för tidigt. Bland annat Hillary Clinton färgade sin Twitter-avatar i regnbågsfärger och skrev ”PROUD!”. Alla var inte lika glada över den här nyheten. Jeb Bush, en av de republikaner som vill bli partiets presidentkandidat, skrev i ett pressmeddelande: ”Jag vägleds av min tro och förespråkar traditionellt äktenskap”.

Det är givetvis tråkigt med människor som inte är för alla människors lika rättigheter. Skadeglädjen är verkligen inte den bästa glädjen, men jag kunde inte låta bli att skratta lite åt alla de som i indignation över att USA blivit mer jämlikt vill emigrera till Kanada:

Skärmavbild 2015-06-26 kl. 10.01.20

Greetings from America,

Peppe

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *