Peppe bloggar om livet på västkusten

Okategoriserade

Ta med en extra omgång underkläder

10 jun , 2015, 21.12 peppe

 

Kära läsare,

Om det finns någonting som amerikanerna är riktigt bra på så är det underhållning. Här finns allt man kan och kanske inte ens vill föreställa sig. För tredje året i rad ordnas The Great Horror Campout i den övergivna djurparken i Griffith Park. Konceptet är enkelt: Samling klockan åtta på kvällen då mörkret faller över Los Angeles, sedan följer tolv timmar av skräck.

För ungefär 100 dollar kan deltagarna kan välja mellan tält som rymmer två eller fyra personer. På området smyger det skådespelare utklädda till olika sorters monster och man kan delta i uppdrag som att kravla igenom gravar, leta fram olika föremål (bland annat avslitna gummiansikten) som ligger utspridda på marken medan monster jagar en eller klättra upp för en slemmig kulle. Det är naivt att tro att tältet ger något skydd, kommer man inte självmant ut hjälper ett eller flera monster en. Precis som riktiga monster tvekar de inte för att bli fysiska. Samtidigt som olika spel pågår visar stora filmdukar skräckfilmer, ifall det finns någon som ännu inte är tillräckligt rädd.

På listan för vad deltagare rekommenderas packa ner finns sovsäck, kudde, ficklampa (det är kolmörkt i parken), en ren t-skjorta (speciellt för dem som vill vara med och spela blodkull), snacks, några ombyten av underkläder och gärna en vän att krama om när det blir för läskigt. För en person som undertecknad, som inte ens vågar kolla på skräckfilm är detta otänkbart, men tydligen finns det modigare personer. The Great Horror Campout brukar vara slutsålt

Det finns givetvis en utgång för de som fått tillräckligt av skräck och vill avbryta äventyret. Lösenordet lyder: ”I WANT MY MOMMY!”

Greetings from America,

Peppe

 

 

Läs också

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *